torsdag 20. november 2008

Siste dag i praksis!

Nå nærmar det seg slutten av opphaldet vår, og den lange reisa tek snart slutt! Det er no 44 (45 for Kjersti) dagar sidan me tok eit tåredryppande farvell på Sola. Tida har gått fort, og me føler oss priviligerte som har opplevd så mykje!

I dag er siste dag i praksis her i Cochabamba. Det blir vemodig å ta farvell både med ungar og vaksne, me har hatt det kjekt i lag:) I ettermiddag reiser Kjersti til Oruro til vennene hennar. Der skal ho vere til søndag kveld, før ho reiser heim måndag morgon.

Me tri andre reiser i kveld frå Cochabamba til La Paz, og vidare der i frå i morgon tidleg til den store og farlege byen Lima. Me har høyrt at det er ein litt utrygg by, men me har fått ei svensk her i Cocha til å hjelpe oss. Ein kompis av hu ska var me oss heile helga å passe på oss:) Lima kjem til å vere stengt heile helga pga. ein miljø-konferanse, der bla. Bush skal koma. Difor er det ikkje vits i å vera i Lima heile vegen.. Me skal difor ta nattbuss i 13 timar til søster til han kompisen, og bu der frå lørdag til tirsdag. Der er det sol og strand,og det er me veldig klar for:) Så me kjem til å vere trygge heile vegen!

Sjekk ut http://www.piura.com/ for meir info om plassen me skal vera på :)

Onsdag morgon set me kursen heimover! Då går reisa slik:

Lima - Karakaz ( ein flytur på ca. 3 timar). Venting i 2,5 timar.

Karakaz - Paris ( ein flytur på 9 timar). Venting i 4-5 timar.

Paris - Oslo ( flutur på 2,5-63 timar). Venting i 4 timar.

Oslo - Stavanger ( 40 minutt):

ANKOMST kl 19.55 --> BE THERE:)

Me har hatt det heilt topp her, men d skal bli godt å koma heim igjen og! Men med ein eksamen som ventar ei veke etter at me har kome heim blir kjensla av å koma heim fort øydelagt!!
men men.. :)

Me får fortsatt ikkje til å leggje ut bilder, men alle interesserte er hjarteleg velkommen på besøk, ETTER 5.desember :)

6 kommentarer:

Olav sa...

Det har vært kjekt å følge med på bloggen deres! Ser ut til å være en fantastisk reiseopplevelse. Blir kjekt å se bilder + høre mer i juleferien :-)
Nyt dagene på stranda – på Helleland kom det vist en del snø i går
Riktig god tur siste stykket + reise hjemover.

Beste hilsen fra Ingrids storebror Olav + Ingrids svigerinne Tonje

Theodors jenter;) sa...

Velkommen hjem jenter =)=)=)

BLIR KOSLEIG Å SE DERE IGJEN!
Klem fra madde

Anonym sa...

vil bare ønska dåkk hjertelig velkomne heim kjære jenter!!
beklage veldig lav aktivitet fra vår sia på denne bloggen, men me har rett å slett hatt d litt travelt.. :)
men, savnet ette dåkk e stort - og d blir digg å få dåkk heim igjen!!
men selve velkomsten blir kje så stor, eg har någen fangar eg må ta meg av på den tiå.. men go tur heim - reis forsiktig!;)

Kari sa...

Det er mange som har fulgt med dere på reisa og som gleder seg til dere kommer hjem! Blir kjempekjekt! Ønsker dere trygg og god hjemtur. Vær-messig blir det nok antiklimaks for dere, for nå går snøen over til regn her. Men førstk. søndag tenner vi det første adventslys, så da håper vi dere kommer i den rette stemningen, midt oppi eksamenslesing :-)
Snakkes! Hilsen far og mor til Ingrid

Unknown sa...

Gleder meg til å høre mer i fra turen

hilsen Marius

Unknown sa...

Hei Ingrid!
Er det greit du tar bussen fra Sola? Er fotballkamp på tv ser du...